AVM Truck & Bus https://avm.ua/

Номер оголошення 582067

Опис

Група компаній AVM Truck & Bus працює на українському транспортному ринку більше 20 років! Ми є виробником вітчизняної автотехніки, а також відомі як надійний постачальник білоруської техніки Мінського автозаводу і ВАТ «Спецавтотехніка». Однак, як і будь-яка компанія, яка успішно працює на ринку, - постійно розширюємо горизонти своєї діяльності! На сьогоднішній день ми є офіційним і одним з найбільших дистриб'юторів державної китайської корпорації China National Heavy Duty Truck Group Co LTD, а також ексклюзивним дистриб'ютором BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AS (Туреччина) і Volkan Itfaiye Araclari San. Ve Tic. AS (Туреччина) на території України.

Кожне куплене у нас транспортний засіб отримує можливість професійного і якісного обслуговування в наших власних сертифікованих сервісних центрах. Багаторічний досвід в сфері ремонту та обслуговування автомобілів допоможе економити і підтримувати ваш автопарк завжди в працездатному стані. Група компаній AVM Truck & Bus - є надійним постачальником запасних частин до автотехніки КАМАЗ і МАЗ в Україні. Відділи реалізації запасних частин розташовані по всій території України. У разі необхідності, забезпечується доставка несправних авто, надаються послуги технічної допомоги. Мобільні сервісні бригади мають можливість оперативно реагувати на замовлення клієнтів у виїзному сервісі по всій Україні. Ми раді запропонувати українським споживачам широкий спектр автотехніки, запасних частин, і сервісне обслуговування високої якості! Група компаній AVM Truck & Bus - впевнений погляд у майбутнє!

Джерело: https://avm.ua/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 іГазета техника - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

іГазета техника - інтернет-газета безкоштовних оголошень Києва та Київської області